TAWARAN MEMASAR DAN MEMBEKAL PRODUK DAN PERKHIDMATAN KE RIZQMALL.MY | MALAYSIA HYPER MARKETPLACE

Ramai Usahawan Muslim, yang terlibat dalam Industri Pembuatan produk bagi memenuhi tuntutan Fardu Kifayah untuk Umat Muslim, ini dapat dibuktikan pada setiap expo dan karnival usahawan seperti MAHA dll.

Pelbagai produk dapat dilihat, dirasa dan dibeli. Dari produk yang biasa-biasa sehingga produk yang tak terfikir dek akal akan muncul daripada kreativiti Usahawan Muslim.

Namun selepas sesuatu event, semua Usahawan dan Produk HILANG ENTAH DIMANA. Di Pasaraya tak banyak yang ada, di kedai-kedai juga tak banyak yang kita jumpa, jadi di mana mereka?

OLEH ITU…………

PPTEM membangunkan rizqmall | malaysia hyper marketplace bagi membolehkan semua Usahawan Muslim tidak kira apa Kategori, waima dari bawah Tangga hinggalah Korporat untuk membuka kedai / store sendiri di rizqmall dan berilah maklumat di mana mereka berniaga, no tel, email, produk dan yang paling penting rizqmall sediakan Google maps untuk ke lokasi Usahawan dan Produk.

RizqMall bukan hanya berniaga di atas talian, tetapi mempunyai rangkaian Premis-Premis Runcit seperti kedai runcit, worksyop kereta / motor, spa, salon dan pelbagai lagi bidang perniagaan, membolehkan Usahawan membina jaringan dan akses kepada produk dll.

Oleh itu, rizqmall menawarkan kepada semua Usahawan Muslim untuk mendaftar sebagai VENDOR di rizqmall dengan klik pautan di bawah.

🟪 https://rizqmall.my/wp/vendor-membership/

VENDOR boleh menyenaraikan semua PRODUK dan PERKHIDMATAN di Store / Kedai masing bagi membolehkan Peruncit / Pelanggan mencari, melihat dan membeli produk dan perkhidmatan Usahawan.

Semua adalah PERCUMA, tujuan kami untuk MEMBANTU, dan sekarang terpulang kepada Usahawan Muslim untuk membantu diri sendiri.

Kita tidak dapat mengubah sikap usahawan, jika usahawan itu sendiri tidak Berusaha untuk Maju.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :

📞 0111 878 1036
📞 0111 888 1036
🖱️ admin@rizqmall.my

📡 www.rizqmall.my

✊🏻 BMF
✊🏻 MTM

✅ Group Vendor : https://chat.whatsapp.com/DRMRUYGVLwo4OD2cnrMHft

Leave a Reply

PELAN PELAKSANAAN PEMERKASAAN