RizqMall | Malaysia Hyper Marketplace

SUNGAI PETANI, KEDAH 20 Nov – Hari ini Pertubuhan Pemerkasaan dan Transformasi Ekonomi Malaysia (PPTEM) telah melancarkan RizqMall | Malaysia Hyper Marketplace yang berwajah baru dan lebih terkini.

Rizqmall | Malaysia Hyper Marketplace yang baru ini bukan sahaja, dapat memasarkan produk usahawan, tetapi juga disediakan untuk mereka yang membekalkan perkhidmatan, tambahan pula rizqmall juga menawarkan ‘store’ atau kedai usahawan yang dilengkapi dengan google maps untuk membawa pelanggan ke premis perniagaan mereka.

Pelanggan juga sangat mudah untuk mencari premis pelanggan jika sampai di sesuatu tempat, hanya perlu update kedai / premis perniagaan apa yang dicari, semua premis perniagaan dimana pelanggan berada akan dipaparkan, dan hanya perlu bagaimana usahawan membuat publisiti atau iklan yang berkesan untuk pelanggan memilih ke premis mereka.

Semuanya disediakan PERCUMA kepada Ahli PPTEM, dan kepada yang belum menjadi ahli, hanya klik di sini : www.rizqworld.my dan membayar yuran keahlian sebanyak RM 20.00 setahun, usahawan boleh terus mendaftar di rizqmall.my sebagai vendor dan seterusnya menikmati perkhidmatan yang disediakan oleh rizqmall.

Antara yang disediakan kepada Usahawan di rizqmall :

Oleh itu, PPTEM menjemput semua Ahli PPTEM, Usahawan dan Pelanggan untuk mendaftar di https://rizqmall.my , anda boleh :

✅ Memasarkan semua jenis produk di 3 Kategori Utama (Supermarket, Softline dan Hardline).

✅ Menawarkan perkhidmatan di Kategori Perkhidmatan (Services).

✅ Dan menyenaraikan Premis-Premis Perniagaan di Store / Listing (Merchant Directory).

Jom kita ramai-ramai untuk mendaftar dan menyenaraikan PRODUK, PERKHIDMATAN dan PREMIS Perniagaan di:

✅ www.rizqmall.my
✅ www.rizqmall.my

Sebarang Pertanyaan :
📞 010 800 4561
📞 0111 545 8118

✅ Vendor Group : https://chat.whatsapp.com/DRMRUYGVLwo4OD2cnrMHft

Leave a Reply

PELAN PELAKSANAAN PEMERKASAAN